Stanley Koelbox

De voordelen van Stanley koelboxen

Je hebt ze vast wel eens gezien. De koelboxen in het groen of wit. Een fraai design en uitzonderlijke prestaties. Ook dat zie je vanaf de buitenkant. Kwaliteit straalt er vanaf. De Stanley koelboxen zijn niet alleen praktisch en makkelijk mee te nemen, maar ook voorzien van verschillende innovatieve eigenschappen die ze nog beter maken dan de concurrentie. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste eigenschappen van Stanley koelboxen:

  • Geavanceerde isolatie: De Stanley koelboxen zijn voorzien van geavanceerde isolatie die ervoor zorgt dat je dranken en voedsel dagenlang koel blijven, zelfs onder zware omstandigheden. De grootste variant houdt de inhoud tot wel 4 hele dagen koud! Hoe tof is dat?

  • Sterk en duurzaam materiaal: De Stanley koelboxen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze jarenlang meegaan en bestand zijn tegen allerlei omstandigheden. 

  • Waterdicht en luchtdicht: De Stanley koelboxen zijn volledig waterdicht en luchtdicht, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over lekkage of bederf van je voedsel.

  • Makkelijk schoon te maken: Stanley koelboxen zijn makkelijk schoon te maken, zodat je na een tripje naar het strand de koelbox zo weer vrij hebt van zand of etensresten. 

De koelboxen van Stanley PMI

Stanley beschikt over 3 verschillende modellen van koelboxen. En allen zijn ze uniek op zich. Voor de lunch, voor een tripje met een paar vrienden of voor op vakantie. Voor iedereen is er een geschikte Stanley koelbox beschikbaar. 

STANLEY ADVENTURE SERIES EASY CARRY LUNCH COOLER | 6.6L

Stanley is al jaren een bekend merk op het gebied van kwalitatieve koelboxen, en de Easy Carry Lunch Cooler is geen uitzondering. Met een capaciteit van 6,6 liter biedt deze koelbox voldoende ruimte om je lunch en dranken op te bergen, terwijl hij toch makkelijk mee te nemen is dankzij zijn compacte formaat. Ook bevat de koelbox een elastiek, welke het mogelijk maakt om een thermosfles of waterfles van Stanley ook gemakkelijk mee te nemen.

De prestaties van deze compacte koelbox liegen er niet om. De Stanley Adventure Series Easy Carry Lunch Cooler van 6.6L houdt de inhoud tot wel 26 uur koud! 

STANLEY ADVENTURE EASY CARRY OUTDOOR COOLER | 15.1L

Voor degenen die op zoek zijn naar een grotere koelbox voor een langer uitstapje, biedt Stanley de Adventure Easy Carry Outdoor Cooler. Deze koelbox heeft een capaciteit van 15,1 liter en is voorzien van dezelfde makkelijke draagbeugel als de Lunch Cooler, waardoor hij makkelijk mee te nemen is naar het strand, de camping of een picknick. Ook deze is voorzien van een elastiek, wat het perfect maakt voor het meenemen van een extra thermosfles, waterfles of mok

De Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler van 15.1L houdt de inhoud tot wel 36 uur koud. Erg uniek voor een koelbox. Voor Stanley koelboxen geen probleem.

STANLEY ADVENTURE COLD FOR DAYS OUTDOOR COOLER | 28.3L

Voor degenen die een grotere capaciteit nodig hebben, biedt Stanley de Adventure Cold for Days Outdoor Cooler. Met een capaciteit van 28,3 liter en geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat je dranken en voedsel dagenlang koel blijven (tot wel 4 dagen!!!), is deze koelbox perfect voor langere uitstapjes. Denk aan een kampeervakantie, boottocht, lange autorit of barbecue. Door de handvaten is het exemplaar makkelijk te dragen met twee personen wanneer het goed gevuld is. 

Dit exemplaar, de Stanley Adventure Cold For Days Outdoor Cooler van 28.3L houd zijn inhoud tot wel 4 dagen koel. Heel uniek voor een koelbox, niet voor Stanley. 

Handig, die Stanley koelboxen!

Stanley koelboxen zijn voor zoveel meer goed dan alleen voedsel koud houden. De koelboxen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en ook nog eens voorzien van levenslange garantie. Hadden we al verteld dat de koelbox ook ideaal is als extra zitje? Denk aan het kamperen. Vaak kom je net een stoeltje te kort. Kussentje op de koelbox en het is een prima zitje. Of een extra tafeltje nodig? Ook dan komt de koelbox goed van pas!

Conclusie, de Stanley koelboxen zijn een must-have.

Ja echt, voor de outdoor liefhebbers. Voor de campingmensen. Voor de wandelaar en voor de BBQ-fanaat. Dit is dé koelbox voor jou. Kies voor kwaliteit. Kies voor zekerheid en kies voor goed gekoeld drinken en eten. De Stanley PMI koelboxen stellen niet teleur en zijn een ware toevoeging in een collectie must-haves voor buitenavonturen. 

Bij Stanleyshop.nl bestel je koelboxen van Stanley voor de meest voordelige prijzen. Shop nu en geniet van de kwaliteit die Stanley biedt.