Built For Life

Het merk Stanley PMI vindt zijn oorsprong in 1913. William Stanley Jr. bedacht een manier om thermos nog beter te maken. Middels een vacuüm isolatie en roestvast staal (RVS) maakte hij een thermoskan voor zijn eigen buitenavonturen. De rest is geschiedenis.

Generaties lang plezier

Wellicht herken je ze van vroeger. Of van nu. In ieder geval, al voor meer dan een eeuw zijn de Stanley PMI thermoskannen verkrijgbaar. Het mooiste is de duurzaamheid van de gear van Stanley PMI. We zien dat thermoskannen zelfs van generatie op generatie over gaan. Dat allemaal zonder verlies van prestatie! 

Plezier met de gear van Stanley heb je zeker. Het is geschikt voor de grootste avonturen eveneens als een dagelijkse wandeling. Altijd weer neem je makkelijk eten en drinken mee. 

Duurzaamheid is onze verplichting

De meest duurzame producten zijn de producten die niet vervangen hoeven worden. Stanley PMI hanteert dan ook een Built For Life garantie. Presteert het product niet naar behoren of is er een fabricagefout? Stanley PMI neemt het product terug en u ontvangt een nieuwe die wel doet wat het hoort. 

Wij als Thermoz ambiëren een toekomst zonder wegwerp plastic. Daarom gaan we graag de samenwerking aan met Stanley PMI om hun producten te verspreiden.