Over Thermoz

Wie is Thermoz? Thermoz is ontstaan in 2015 vanuit liefde voor het buitenleven en de wil om Stanley PMI te verspreiden vanuit onze Hengelsport en Outdoorwinkel Rix Hengelsport en Outdoor. Na enkele succesvolle jaren van verkoop in de winkel van de producten werd het tijd voor een webshop waar mensen snel, eenvoudig en veilig producten kunnen kopen van grote merken in de sector van het duurzaam bewaren van eten en drinken.

Onze missie

De producten die Thermoz verkoopt zijn duurzaam; robuust. Als liefhebber van avonturen in de buitenlucht willen wij als Thermoz merken zoals Stanley PMI, Thermos en Nalgene verkopen in Europa. Die duurzaamheid en liefde voor avontuur komen perfect samen in de producten van Stanley PMI. 

Iets wat keer op keer gebruikt kan worden is immers het meest duurzaam. Built For Life, dat is de standaard van Stanley PMI. Het gaat generatie om generatie mee en wanneer het niet aan de verwachting voldoet wordt het direct vervangen middels de Built For Life garantie. Stanley PMI is een investering voor het leven. 

Thermoz.nl is een onderdeel van Rix Hengelsport en Outdoor, gelegen aan een prachtige visvijver bij Vispark Nolderwoud.