Zakelijk thermos gear kopen

Producten zoals die van Stanley PMI en Klean Kanteen zijn perfect voor op de werkvloer. Daarom is het bij Thermoz ook mogelijk om zakelijk in grotere oplages te kopen. Via onderstaande knop vraag je een offerte aan bij ons

info@thermoz.nl

Zonder of met gravering. Ook spoedaanvragen zijn mogelijk.

Collins Foods Limited

Stanley Go Quick Flip Straw Water Bottle 0.65L met gravering voor Collins Foods Limited

Emil Frey Mobility

Stanley Classic Legendary Camp Mug 0.35L met gravering voor Emil Frey Mobility

De Fryske Marren

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.47L met gravering logo + namen voor Gemeente Fryske Marren

Bij grotere volumes kunnen we korting geven op de verkoopprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ja, dit is mogelijk. Wanneer een Adobe Illustrator of EPS bestand van het logo kan worden opgestuurd is dit mogelijk. Voor de positie en kosten hiervan vragen we u contact op te nemen.

Voor een zakelijke aankoop dienen er minsten 20 stuks te worden aangeschaft.

Aanvraag zakelijke aankoop

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Zakelijk succes begint met het maken van doordachte keuzes, zelfs als het gaat om het selecteren van geschenken voor werknemers, klanten of zakelijke partners. Bij het streven naar een blijvende indruk is het belangrijk om voor een cadeau te kiezen dat niet alleen functioneel is, maar ook de hoogste kwaliteit en duurzaamheid belichaamt. Daarom presenteren wij met trots de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo te laten graveren op hoogwaardige Stanley PMI producten. Ontdek het perfecte zakelijke cadeau dat zowel stijlvol als praktisch is, en laat een blijvende indruk achter met een uniek tintje.

Stanley als bedrijfscadeau / geschenk

Bij het overwegen van zakelijke geschenken is het belangrijk om te denken aan duurzaamheid en bruikbaarheid. Stanley PMI staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid en biedt een scala aan producten die niet alleen indruk maken met hun vakmanschap, maar ook met hun tijdloze design. Onze specialisten staan klaar om jouw bedrijfslogo te graveren op een selectie van Stanley producten, waaronder de populaire thermosflessen, de Trigger Action Mug en de geliefde IceFlow Tumbler.

Graveren Stanley PMI producten

Bij Thermoz is graveren van Stanley meer dan alleen het toevoegen van een logo; het is het creëren van een duurzame indruk. In tegenstelling tot bedrukken biedt graveren een blijvende personalisatie. Denk hierbij aan het plaatsen van je bedrijfslogo, een motiverende tekst of zelfs de naam van de ontvanger. Een gepersonaliseerde fles met naam voor elke werknemer of klant toont niet alleen waardering, maar zorgt ook voor een uniek en doordacht cadeau.

Stanley kerstpakket zakelijk

Stap af van de traditionele kerstpakketten gevuld met eten en drinken, en omarm een innovatief alternatief dat écht gewaardeerd zal worden. Onze Stanley kerstpakketten, voorzien van een gravering van logo, tekst of naam, bieden een onvergetelijk geschenk dat zowel functioneel als luxe is. Het is de perfecte manier om je waardering te tonen tijdens de feestdagen en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

Thermosfles personaliseren met graveren

Bij Thermoz begrijpen we het belang van kwaliteit als het gaat om zakelijke geschenken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om vanaf 20 stuks logo's en namen te graveren voor jouw bedrijf of zakelijk geschenk. De thermosflessen van Stanley PMI en Klean Kanteen, die wij aanbieden, zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Geef een geschenk dat niet alleen de ontvanger koestert, maar ook jouw bedrijfsimago versterkt.